Ja dit is mogelijk. Kies bij het afronden van uw bestelling voor de optie ‘afhalen in Tilburg’

Eetbare prints en uw webshopbestelling kunnen niet gelijktijdig verzonden worden. Er is een grote kans op breuk bij het gelijktijdig verzenden, hierdoor verzenden wij uitsluitend apart. Bij de eetbare print kunt u kiezen voor basic verzending met lagere verzendkosten.

Soms is de tijd van het afdrukken en voorbereiden van de afbeeldingen langer dan de tijd van het voorbereiden van de bestelling.

Bestellingen geplaatst en betaald op werkdagen vóór 13.00 uur worden dezelfde dag verzonden. U ontvangt uw bestelling normaal gesproken dan de volgende werkdag. Heeft u uw bestelling na 2 werkdagen nog niet in huis? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op, mogelijk is er iets mis gegaan.

Je ontvangt een pakketnummer, zodat je deze op www.postnl.nl  kunt invoeren, samen met je postcode. Wanneer er gegevens ontbreken in de e-mail, dan kun je deze uiteraard opvragen via info@sugargarden.nl

Daarom vragen wij altijd of je je bestelling goed wilt nakijken, want helaas door de snelheid van ons geautomatiseerde magazijn en inpaksysteem, kunnen wij niets aan de order toevoegen of pakketten samenvoegen. Je kunt hiervoor wel een nieuwe bestelling doen, maar helaas komen hier wel weer verzendkosten bij. Wij begrijpen dat dat vervelend is, maar helaas kunnen wij niets verder voor je betekenen. Het houdt wel in dat wij jouw pakket met de grootste snelheid behandelen, zodat jij hem ook snel in huis hebt. We vertrouwen op je begrip!

Het is nog niet mogelijk om een ​​taart te bestellen via sugargarden.nl. Wij nodigen u van harte uit om langs te komen in onze winkel bij facebook op Sugar Garden – cake design studio in Tilburg.