Mijn bestelling is niet naar tevredenheid, hoe kan ik deze retourneren?

Is uw aankoop niet helemaal naar wens? Dan kun je het binnen 14 dagen retourneren. Deze 14 dagen worden gerekend vanaf het moment van ontvangst van het product. Wettelijk is geen enkele reden vereist, maar wij stellen het op prijs U kunt uw product alleen ongebruikt en indien mogelijk in de originele verpakking retourneren. De kosten voor het retourneren van de bestelling zijn voor eigen rekening.

Uitzonderingen:

Voor bepaalde producten gelden uitzonderingen. U begrijpt dat u de volgende artikelen niet kunt retourneren:

* Tijdschriften

* Producten die je speciaal hebt gemaakt, zoals eetbare fotoprint.

* Open voedsel (voor voedselveiligheid). .

Onvoldoende gefrankeerde post: wij accepteren geen retourzendingen van onvoldoende gefrankeerde post. Daarom worden deze zendingen geweigerd.

Mijn bestelling is beschadigd / defect aangekomen, hoe kan ik deze retourneren?

Als u een defect, beschadigd of incompleet product heeft ontvangen, kunt u het artikel kosteloos retourneren of ruilen. Neem dan contact op met onze klantenservice die een passende oplossing zal voorstellen.

Ik heb producten ontvangen die ik niet heb besteld, hoe kan ik deze retourneren?

Als je een artikel hebt ontvangen dat je niet hebt besteld, kun je het artikel gratis retourneren of ruilen. Neem contact op met onze klantenservice die een passende oplossing zal voorstellen.

Hoe zit het met de verzendkosten bij retourneren?

Als je de hele bestelling retourneert, ontvang je het volledige aankoopbedrag exclusief verzendkosten. Als je een deel van een bestelling retourneert, ontvang je alleen het aankoopbedrag voor die specifieke artikelen. Dus geen verzendkosten.

Hoe lang duurt het om mijn betaling terug te betalen?

Na ontvangst van uw retourzending zullen wij deze zo spoedig mogelijk in behandeling nemen. We betalen het bedrag op dezelfde manier terug als de oorspronkelijke transactie. Dit gebeurt in ieder geval binnen de wettelijke 14 dagen. Maar in de meeste gevallen wordt het binnen een week verwerkt.