Welcome in onze Sugar Garden winkel!

Als je passie suikerkunst en bakken is,
moet elke stap van het proces zoet zijn.

       Sugar Garden streeft ernaar om het kopen van hoogwaardige bakartikelen gemakkelijk, handig en verrukkelijk te maken. Sinds 2018 runnen we zelf een art cake workshop en sinds 2020 hebben we een webshop geopend met cake benodigdheden.

     We kopen alleen producten en merken waar we van houden. Omdat we er schoonheden mee hebben gebakken, weten we uit de eerste hand welke tool het beste is voor uw specifieke receptbehoeften en suikerkunstverzoeken. Elk product in ons brede assortiment overtreft onze normen en helpt u om effectief en efficiënt de resultaten te bereiken die u wilt, terwijl het ook een plezier is om te gebruiken. Daarom vind je vaak items in leuke, decoratieve kleuren die een moderne, vrouwelijke esthetiek weerspiegelen. Suikerkunst is immers een beleving, een lust voor het oog en het gehemelte.

      Of je nu een bakkerij runt of een aspirant-suikerhobbyist bent, we zijn er om je te helpen de benodigdheden te vinden die je nodig hebt en nieuwe te ontdekken die je geweldig zult vinden. Onze materialen zijn zorgvuldig geselecteerd om u te helpen elegante taarten te maken die zowel actueel als tijdloos zijn.

 

 

Zoete Groeten

Sugar Garden Team