Wij wachten op levering
Availability: Out of Stock

Eiwit voor Royal Icing 50g

 3,99

Eiwitpoeder voor royal icing is speciaal bedoeld voor banketbakkers voor het decoreren van koekjes, cakes, cakes, cupcakes, enz.

Uitverkocht

Category:

Beschrijving

Eiwitpoeder voor royal icing.

Let op: net als bij het decoreren van peperkoek of koekjes moet je er rekening mee houden dat rauwe eieren het risico op salmonella met zich meebrengen. Daarom is het veiliger om hun vervanger, d.w.z. eiwitpoeder, te gebruiken.

Royal icing van eiwitpoeder:

4 eetlepels eiwitpoeder
ca. 115 ml water
450 g poedersuiker (gezeefd)
optioneel – een beetje kleurstof

Meng het eiwitpoeder met water tot het schuimig is. Voeg poedersuiker toe en meng. Ga verder zoals in het recept hierboven.

Ik wens je mooie en succesvolle decoraties!

Eiwitpoeder is speciaal bedoeld voor bakken en zoetwaren. Albumine wordt ook gebruikt als voedingssupplement voor mensen die actief sporten.

Albumine is een product verkregen uit vers kippeneiwit en wordt voornamelijk gebruikt bij de productie van zoetwaren, delicatessen en vleesproducten. Vanwege zijn functionele eigenschappen is albumine ideaal voor de productie van marshmallows, meringues, warme ijsjes, marshmallows, kokoskoekjes en andere.

Albumine bevat compleet eiwit. Het is rijk aan vitamines en mineralen en voldoet aan de parameters van vers kippeneiwit.

100 g poeder en 900 ml water komt overeen met 1 kg vloeibaar eiwit, d.w.z. ongeveer 34 eiwitten van gemiddelde gewichtsklasse.

Het poedervormige product is, in tegenstelling tot verse eieren, langer houdbaar en vereist geen transport en gekoelde opslag. Het is gemakkelijk te doseren en te bereiden.

Onze speciale verpakkingen, de zgn Doypack zorgt voor een veilige productopslag. Het maakt meervoudig openen en sluiten mogelijk dankzij een speciaal systeem: koordsluiting. (geldt voor Doypack verpakkingen tot 1 kg)

VOORDELEN van albuminepoeder:

handig in gebruik en op te bergen
behoud van de oorspronkelijke functionele eigenschappen van kippeneieren
breed scala aan toepassingen
kan worden gecombineerd met alle grondstoffen en halffabrikaten van zoetwaren en bakkerijen
uitstekende oplosbaarheid
hoge en langdurige schuimvorming van eiwitproducten
volledige garantie van microbiologische veiligheid.

Aanbevolen gebruik:

Meng ei-albuminepoeder met water in een verhouding van 1:9.

100 g poeder en 900 ml water komt overeen met 1 kg vloeibaar eiwit, d.w.z. ongeveer 34 eiwitten van gemiddelde gewichtsklasse.

Opslag:

Bewaren op een schone, koele en droge plaats, uit de buurt van zonlicht, bij een temperatuur van maximaal 25ºC en een relatieve vochtigheid van maximaal 75%.

Duurzaamheid:

24 maanden vanaf de productiedatum.

Na het openen van de verpakking wordt deze periode niet korter, op voorwaarde dat de bewaarregels worden nageleefd.

Samenstelling:

Kippeneiwit.