Beschrijving
Hoogwaardige donkere alkalische (ontzuurde) cacao met een vetgehalte van 20-22%.
Cacao is een essentieel ingrediƫnt in elke bakkerij- en zoetwarenwinkel.
Verpaking 100g
Cacao verlengt het leven!!!
Ā
Cacaopoeder is een essentieel ingrediƫnt in elke bakkerij en banketbakkerij en mag in geen enkel huis ontbreken.
Het werkt geweldig tijdens het bakken. Een ander onbetwistbaar voordeel is de efficiƫntie van dit product en de kleur ervan.
LEUK WEETJE:
De gezondheidseigenschappen van cacao werden al gewaardeerd door de Mayaās en Azteken.
Ze noemden de drank gemaakt van cacaovruchtzaden in poedervorm de drank van de goden.
Geen wonder dat cacao uitzonderlijke voedingswaarden heeft. Allereerst is het een schat aan antioxidanten die veel ziekten voorkomen, maar ook stoffen die kalmeren, het humeur verbeteren en de seksuele drift vergroten.
Onze speciale verpakkingen, de zgn Doypack zorgt voor een veilige productopslag. Het maakt meervoudig openen en sluiten mogelijk dankzij een speciaal systeem: koordsluiting.
Cacaopoeder wordt verkregen door cacaomassa te persen door middel van hydrolyse.
Na het persen worden cacaoboter en cacaopoeder verkregen, dat vervolgens wordt vermalen tot een fijn, los cacaopoeder.
Cacaomassa wordt gemaakt van cacaobonen, die van hun schil (coating) worden ontdaan en vervolgens worden vermalen tot de zogenaamde zogenaamd cacao (zaden). Vervolgens worden ze alkalisch gemaakt (behalve natuurlijk cacaopoeder), geroosterd en vermalen tot een fijne cacaopulp
Sollicitatie:
taarten/broodjes
chocolade
cacao/chocoladedranken
fondant/glazuur
vullingen
Allergenen: Cacao
Hoe te gebruiken:
Naar eigen goeddunken
Opslag:
Het product moet worden bewaard in schone, droge, luchtige en ongediertevrije ruimtes,
beschermd tegen toegang van insecten.
Duurzaamheid:
36 maanden vanaf de productiedatum
Beoordelingen
Er zijn nog geen beoordelingen.