Availability: Out of Stock

NEON Z Kleurstof Gel Roze 20g Squires Kitchen Blue

 6,35

Uitverkocht

Beschrijving

Food Neon Gel Dye Squires Kitchen Neonz Turkoois, Neon Blue (20g)

100% eetbare kleurstof in een turquoise gel. De kleurstof is geschikt voor het kleuren van massa’s en crĆØmes, die je kunt gebruiken voor kleurrijke taarten, cakes, koekjes, muffins en vele andere decoraties. Dankzij deze gelverf maak je mooie en kleurrijke taarten en gebakjes voor verschillende gelegenheden.

Deze noeons kunnen worden gebruikt om producten te kleuren zoals: suikermassa (plastic frosting), suikermassa voor modellering, suikermassa voor bloemen, botercrĆØme, marsepein, royal frosting en vele andere. Al een kleine hoeveelheid van deze sterk geconcentreerde gelvoedingskleurstof zorgt voor onmiddellijke kleur, waardoor de kleurstof zeer zuinig is.

Neonkleurstoffen in de Squires Kitchen Neonz-gel is verkrijgbaar in een reeks van acht kleuren met een neoneffect.

Kleurrijke gebakjes gemaakt met deze neonkleurstoffen zien er prachtig uit met eetbare hagelslag.
Hoe gebruik je neongel voedselkleurstoffen?

Voeg de gelkleurstof toe aan het product en meng of kneed. Voeg geleidelijk kleurstof toe om de perfecte tint te krijgen. Alikruiken kunnen met elkaar worden gemengd om de gewenste kleur te verkrijgen. Houd er rekening mee dat kleuren meestal een beetje donkerder worden als ze drogen. Je kunt de kleurstof ook als verf behandelen en ermee verven met een kwast. Deze methode is geschikt voor het schilderen van kleine vlakken, bijvoorbeeld inscripties. In onderstaande video zie je het gebruik van de Squires Kitchen gelkleurstoffen om de suikermassa te kleuren.

Ingrediƫnten: water, glucosestroop, E1422 verdikkingsmiddel, E260 conserveermiddel, E104, E133 kleurstoffen. De kleurstof E104 kan een nadelig effect hebben op de activiteit en aandacht bij kinderen. Kan sporen van noten bevatten.

De kleurstof is glutenvrij en geschikt voor vegetariƫrs en veganisten.

Bewaar op een koele, donkere en geurloze plaats met het deksel goed gesloten.

De kleurschakeringen die op onze website worden gepresenteerd, kunnen variƫren, afhankelijk van de monitor, het telefoonscherm, de tablet. Bovendien kunnen de kleuren zelfs binnen dezelfde batch enigszins variƫren.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “NEON Z Kleurstof Gel Roze 20g Squires Kitchen Blue” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *