Availability: Out of Stock

Laagschuimend albumine, eiwit met poeder 100 g

 6,80

Uitverkocht

Beschrijving

Laagschuimend albumine, eiwitpoeder, verse eiwitvervanger – 100 g

Albumine is gedroogde, poedervormige en gepasteuriseerde kippeneiwitten die met succes verse eiwitten kunnen vervangen bij de bereiding van bijvoorbeeld royal icing, meringue en andere voedingsproducten. Dit product is de perfecte oplossing voor iedereen die zich zorgen maakt over salmonella, die aanwezig kan zijn op verse eieren. Eiwitpoeder wordt ook door sporters gebruikt als eiwitsupplement.

100 g albumine en 900 ml water geeft 1 kg vloeibaar eiwit, dat is ongeveer 34 klasse M kippeneiwit.

Het product in poedervorm is, in tegenstelling tot verse eieren, langer houdbaar en vereist geen gekoeld transport en opslag. Het is gemakkelijk te doseren en klaar te maken.

Albumine bevat gezonde eiwitten en is rijk aan vitamines en mineralen en komt overeen met de parameters van verse kippeneiwitten. Het voordeel van albumine in poedervorm is dat het zeer lang houdbaar is. Eiwitpoeder is 24 maanden houdbaar vanaf de productiedatum. Bovendien is het heel gemakkelijk te doseren en behoudt het toch de eigenschappen van de verse kippeneieren waarvan het gemaakt is. Een ander voordeel van albumine is de uitstekende oplosbaarheid.

In ons aanbod vindt u laagschuimende en hoogschuimende albumine in handige verpakkingen met een gewicht van 200 g tot 100 g met een ritssluiting waarmee u de zak meerdere keren kunt sluiten en openen.

Gewicht: 100 g (wat overeenkomt met ongeveer 34 eiwitten van kippeneieren maat M)

Producent: Bak Plus
vervaldatum:05.2024
Land van herkomst Polen

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Laagschuimend albumine, eiwit met poeder 100 g” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *