Halloween

Halloween Pompoenen

 
 
How to Share With Just Friends
Posted by Facebook on Dinsdag, October 28, 2020

 

 

 

Geweldige tutorial - Sweet Revolution door Dominika Dobek

Halloween pompoenen

We hebben een prachtige herfst vol kleuren en heerlijke smaken. Dominika Dobek, een geweldige artiest, de ambassadeur van het merk Saracino zal je laten zien hoe je decoraties kunt maken in de vorm van een pompoen. Pompoenen gemaakt van Saracino Pasta Model is een geweldige decoratie, niet alleen voor Halloween, maar voor de hele herfst! Ze zien er geweldig uit, passen perfect op een taart en als zoete tafeldecoratie. Ze kunnen onderdeel zijn van de herfstdecoratie, maar zien er ook op zichzelf geweldig uit!


Mooi horloge. We wachten op foto's van uw pompoenen. 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *